Ποιός και Τί υπάρχει στο Mall The Cactus and Succulent Plant Mall
navigation
The Cactus and Succulent Plant Mall
Select Language :
Τελευταία ανανέωση: 01 Jan 1970
To CSPM είναι το εμπορικό κέντρο των κάκτων και των παχύφυτων, είναι μία πηγή πληροφοριών στο Διαδύκτυο για όλους τους καλλιεργητές κάκτων και παχύφυτων. Η σελίδα ανανεώνεται συχνά με πληροφορίες πάνω σε κοινότητες που ασχολούνται με κάκτους και παχύφυτα, και προμηθευτές φυτών, σπόρων και σχετική βιβλιογραφία. Το CSPM εξελίχθηκε και φιλοξενεί ιστοσελίδες για οργανισμούς κάκτων και παχύφυτων ανά τον κόσμο (106 domains +82 ιστοσελίδες στο cactus-mall.com + 56 διαφημιστές). Επίσης σκοπεύει να διατηρήσει ως ολοκληρωμένη λίστα ιστοσελίδων και άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σχετικά με κάκτους και παχύφυτα. Το CSPM είναι δημιούργημα της Suzanne και του Tony Mace, οι οποίοι είναι στην χαρούμενη θέση να λάβουν σχόλια και πρόσθετο υλικό για το συμπλήρωμα της σελίδας τους. Εάν έχετε κάποιες προτάσεις ή ερωτήσεις παρακαλώ στείλτε ένα email. Εάν δεν ξέρουμε την απάντηση θα σας συστήσουμε με κάποιον του ξέρει.. Εάν θέλετε η σελίδα σας να συμπεριληφθεί στο CSPM παρακαλώ δώστε μας πληροφορίες. Εάν γνωρίζετε ένα link το οποίο δεν υπάρχει στις τωρινές μας λίστες παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε γι’ αυτό. Εάν είστε υπεύθυνος για οποιοδήποτε πηγή πληροφοριών που βρίσκεται στη σελίδα μας και έχετε αλλάξει τη διεύθυνση παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Εάν βρείτε κάποια links που δεν λειτουργούν παρακαλούμε να μας ειδοποιήστε μας.

To CACTUS-MALL.COM είναι μια εταιρία σχεδίασης και φιλοξενίας ιστοσελίδων ΟΧΙ Φυτώριο. Φιλοξενεί 119 domains συμπεριλαμβανομένου 106 που σχετίζονται με κάκτους και παχύφυτα. Αυτή η πύλη προσελκύει σχεδόν 80.000 επισκέπτες κάθε μήνα και ο διακομιστής πάνω από 300.000 δηλαδή αυτό είναι το μέρος για να φιλοξενιθούν οι ιστοσελίδες σας ή να διαφημιστείτε εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την κίνηση σας. Ρωτήστε για μια δωρεάν προσφορά για τιμές φιλοξενίας.
Μερικά από τα φιλοξενούμενα domains:
Οργανισμοί :
Φυτώρια :
Προσωπικά :
Διαφημιστές ( εκτός διακομιστή domains ) :
Εμπορικά (εκτός απο Φυτώρια) :
Πρόσφατα Ανανεωμένες Σελίδες :

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

-

Εθνικές Κοινότητες Κάκτων και Παχυφύτων

(Τοπικά clubs, παρακλάδια, συνεργασίες ή Ortsgruppen δίνονται σε ξεχωριστή σελίδα στο Cactus Mall)
Εθνικές Κοινότητες στο
Cactus and Succulent Plant Mall

Διεθνείς Ειδικευμένες Σέλιδες Κοινοτήτων

Αυτές οι ομάδες είναι αφιερωμένες σε περιορισμένες ομάδες Κάκτων ή Παχυφύτων - εγγραφή μέλους είναι διεθνής και είναι μεταξύ 200 και 700.
Ειδικευμένες Σέλιδες Κοινοτήτων στο
Cactus and Succulent Plant Mall

Αρχικές Σελίδων Οργανισμών Κάκτων και Παχύφυτων

Αρχικές σελίδες και υπηρεσίες Κάκτων και Παχυφύτων στο Διαδύκτιο

buttons
Viewable with any browser Hosted by cactus-mall.com Website
Management:
URL:
http://www.cactus-mall.com
Maintainer: Tony Mace
(cacti@cactus-mall.com)
Tel: (+44) 1444 459151
Fax: (+44) 1444 454061
Cactus-Mall Blog

Check out..

CactusPlaza - Cacti, Succulents, Orchids and Botanical products. plants, Seeds and Accessories